Szereplők    " Zord vonások mellett tényleg lehetnek jó tulajdonságai az embernek? Biztosan csak megtévesztés az egész. Titkol valamit. Érzem. Meg kell tudnom mi az, túlságosan is furdal a kíváncsiság, nem érdekel milyen veszélyes is lehet. Illetve, az előbb rosszul fogalmaztam ; van benne valami, ami kicsit sem emberi. Valami más, aki senkiben sincs meg, csakis Benne.. "


  " Ahogy először megláttam hogyan keresztezik vörös, göndör fürtjei arcát, rögtön meglobbant valami a szívemben. Valami, aminek érzem hogy nem lesz jó vége. Érzem, hogy tennem kell valamit ellene, különben az élete bánhatja. "


   " Fiatal és gyönyörű vagyok. A világ az enyém lesz. Senki sem szegülhet ellen nekem, még fivérem és jövendőbelim sem."    " Pillanatok alatt változtam. Mintha egy fekete hömpölygő örvény beszippantotta volna a szívemet, s apró cafatokra marcangolta volna. Így született meg Aryan Fallhallow. "    " Mi történik itt? Mi történik a családommal? Mi ez a sok titok? Hogy kerültünk ebbe a helyzetbe? Csak válaszokat szeretnék.. "

 
*Mindenki a saját fantáziája szerint képzelje a szereplőket. Nem muszáj görcsösen ragaszkodni a megadott listához, mert ez csak az én fikcióm. 
*Bővülő bejegyzés. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése